Denis M&G

Laat u verwarmen door Denis M&G

Centrale verwarming, kachels, boilers, inzethaarden
Ook klein sanitair, schouwvegen, gasflessen, en meer

Contacteer ons

Churchilllaan 7
2900 Schoten

Speksteenkachels

De speksteenkachel is de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een warmtebron die gedurende langere periode warmte verdeelt.

Unieke warmte

De haarden zijn bekleed met prachtig, natuurlijk speksteen. Door de unieke thermische eigenschappen van speksteen en de unieke constructie van de haard kan een speksteenkachel warmte opslaan en vervolgens langzaam weer afstaan. Het proces omvat een ontspannen en gecontroleerde ontbranding van de kachel waarbij de warmte snel wordt gedistribueerd.  

Na de verkoop zorgen wij indien u dit wenst ook voor de installatie. Onderhoud en herstellingen behoren tot onze dienst na verkoop. Denis M&G is hierin gespecialiseerd.

Voordelen van een speksteenkachel

Geeft gedurende een langere periode warmte af.

U  hoeft slechts een 4-tal uur te stoken voor een hele dag warmte.

Accessoires en onderhoudsproducten

Denis M&G verkoopt ook accessoires zoals haardstellen en rieten manden.

We hebben haardstellen in vele soorten en stijlen. Ze bevatten handig en gebruiksvriendelijk gereedschap als een borstel, pook, schep,... U vindt in ons aanbod zeker een haardstel dat u bevalt en dat past in uw interieur.

Rieten manden zijn zowel esthetisch als functioneel. U brengt er gemakkelijk brandhout mee binnen maar de manden passen ook mooi in de stijl van uw inrichting.
Ook voor onderhoudsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt uw kachel of inbouwhaard zo weer in topconditie.

Denis M&G - Schoten-Antwerpen - Speksteenkachels

Merken

U kan bij ons terecht voor kachels van tal van topmerken:

Kom langs in onze toonzaal in centrum Schoten

Klantgerichte antwoorden en advies

Focus op uw vereisten en aandacht voor uw wensen