Denis M&G

Laat u verwarmen door Denis M&G

Centrale verwarming, kachels, boilers, inzethaarden
Ook klein sanitair, schouwvegen, gasflessen, en meer

Contacteer ons

Churchilllaan 7
2900 Schoten

Inbouwkachels

Gezelligheid troef wanneer u een inbouwhaard in uw huis heeft. Natuurlijke stralingswarmte en gezellig flakkerend vuur, maar zonder het stof en geur van een open haard.

Groot en divers aanbod

Denis M&G heeft vele verschillende modellen in zijn assortiment. U vindt dus zeker het perfecte toestel voor uw woning, zowel qua afmetingen en vermogen als qua stijl en uitzicht. Wij verkopen inbouwhaarden van uitstekende kwaliteit die werken op hout, gas of pellets.

Na de verkoop zorgen wij indien u dit wenst ook voor de installatie. Onderhoud en herstellingen behoren tot onze dienst na verkoop. Denis M&G is hierin gespecialiseerd.

Voordelen van een speksteenkachel

Inbouwhaarden kunnen probleemloos worden geplaatst in bestaande of nieuwe schouwen.

Een inbouwhaard combineert de aantrekkingskracht van een open haard en het rendement van een kachel en kan eenvoudig worden geïntegreerd in elke kamer in huis.

Accessoires en onderhoudsproducten

Denis M&G verkoopt ook accessoires zoals haardstellen en rieten manden.

We hebben haardstellen in vele soorten en stijlen. Ze bevatten handig en gebruiksvriendelijk gereedschap als een borstel, pook, schep,... U vindt in ons aanbod zeker een haardstel dat u bevalt en dat past in uw interieur.

Rieten manden zijn zowel esthetisch als functioneel. U brengt er gemakkelijk brandhout mee binnen maar de manden passen ook mooi in de stijl van uw inrichting.
Ook voor onderhoudsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt uw kachel of inbouwhaard zo weer in topconditie.

Denis M&G - Schoten-Antwerpen - Inbouwkachels-Inbouwhaard

Merken

U kan bij ons terecht voor kachels van tal van topmerken:

Kom langs in onze toonzaal in centrum Schoten

Klantgerichte antwoorden en advies

Focus op uw vereisten en aandacht voor uw wensen